Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Конкурс "Стипендии за докторанти"

Във връзка с Постановление № 90 на МС за условията и реда за предоставяне на стипендии на студентите, докторантите и специализантите от ДВУ и научни организации, Пловдивския университет е получил субсидия за докторантите от университета.

Факултетът по математика и информатика при Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" обявява конкурс за еднократна стипендия, която ще се изплати еднократно.

В конкурса могат да участват само действащите (които не са прекъснали или не са отчислени или не са прекратени) докторанти (редовни).

За участие в конкурса кандидатите трябва да изпратят e-mail до bobbyz@uni-plovdiv.bg

Писмото трябва да съдържа:

1. Попълнена таблицата с бройките научни дейности извършени през 2019 година (от 01.01.2019 до момента на подаване на документите). Признават се само публикувани статии. Статии с писмо приета за печат не се признават. Докторантите, които са участвали в конкурса миналата година нямат право повторно (отчетена дейност в миналогодишния конкурс) да отчитат една и съща дейност (публикация или участие във форум/конференция/). Ако проектът в който участват е все още действащ могат да го отчетат и за тази конкурсна сесия, ако е преключен в интервала януали 2019 - юни 2020 и са го отчели, не могат да отчитат участие повторно.

2.Таблицата трябва да бъде придружена от *.doc или *.docx файл със списък с препрадки (линкове) доказващи наличието на всяка една от отчетените дейности.

Краен срок за подаване на документите за участие в конкурса 19.06.2020 г. до 17.00 часа.

Моля след изпращане на e-mail-а, ако не получите писмо с потвърждение, че писмото ви е прието да ми звънете на телефон 0898477827, проф. Боян Златанов за да се потвърди получаването на е-mail-a, за да се избегне опасността от филтриране на писмото като spam.

  Предишна Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ