Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Презентация на ПРОГРАМИСТА

ПОКАНА ЗА ИНФОРМЦИОННА СРЕЩА И ЗА ЛЕТEН СТАЖ С ПРОГРАМИСТА АД

 

На 09.06.2017 от 12:00 часа в 423 аудитория,  представители на ПРОГРАМИСТА АД ще представят  възможностите за практика, стаж и професионална реализация на студентите от Факултета по Математика и Информатика при Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”.

Отдел „Човешки ресурси“ в една от най-успелите български софтуерни компании ще ви запознае с основния бизнес и софтуерни продукти на компанията,  както и с програмата и изискванията за кандидатстване в иновативния  летен стаж 2017  на ПРОГРАМИСТА АД.

За изминалите три години през стажовете на компанията  са преминали близо 50  млади ИТ специалисти, получили практически опит за работа със системи за контрол на версиите, системи за управление на проекти, работа в SCRUM екипи и богата професионална компетенция в специфичното технологично направление на стажа.

Нашата стажантска програма ще ви даде възможност да се запознаете с развитието на софтуерната индустрия възможно най-рано и да извлечете максимална полза от своето обучение в дългосрочен план. Близостта до работната среда ще ви позволи да вземете информирано решение за бъдещата си кариера и да се запознаете с най-модерните и търсени технологични компетенции.

Ако нямате възможност да присъствате на информационната среща, но желаете да кандидатствате за летен стаж 2017 ( юли – октомври), моля изпратете писмо на internship@programista.pro като прикачите ваше актуално CV, включващо име, телефон за контакт, специалност и курс.

Подробна информация  за компанията, придобивките  и направленията ще получите  на 09.06.2017 (петък) от 12:00 часа в 423 аудитория.

  Предишна Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ